dare 2 dream

Blogul lui andreileca78

Procedura suspecta la Allianz Tiriac Petrosani


Zilele astea am avut ceva treaba la Allianz Tiriac Petrosani, respectiv a trebuit sa inaintez un dosar de dauna pentru o paguba provocata de un autoturism gardului care imprejmuieste societea la care lucrez.
In conditiile in care firma pe care am reprezentat-o este un client destul de important la Allianz, respectiv avem destul de multe polite acolo, principiul palniei (principiu inventat de mine si care se explica astfel: la incheierea politei toate sunt roz, toti sunt cu bratele deschise, dar la o eventuala problema nimeni nu mai e la fel de disponibil) pe care l-am atribuit asigurarilor se aplica la fix.
Dupa mai multe tentative si respectivul dosar, in final m-am intalnit cu inspectorul de daune, care vine tocmai de la Deva…si ce ma surprins tare la final a fost ca am cerut o copie a cererii de despagubire completata la sediul Allianz si nu am primit acea copie pentru ca continea sigla Allianz. Am mentionat ca cererea a fost completata de mine, cu stampila firmei, stampila asiguratorului neaparnad pe document, dar tot nu am primit copia dorita…
Intrebarea e de ce? Pe cerere am completat suma solicitata….suma acceptata se pare de asigurator, dar…de ce nu am primit o copie? Mi se pare o tactica cel putin suspecta si ….merge pe principiul palniei.
Asadar cum nu-mi sunt dragi asiguratorii astia….asa chiar nu o sa faca sa-mi schimb parerea.

2 răspunsuri la „Procedura suspecta la Allianz Tiriac Petrosani

  1. inkizitia iunie 5, 2011 la 20:58

    Alliantz se scrie Allianz 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: