dare 2 dream

Blogul lui andreileca78

Romania a iesit din recesiune….?


Conform INS, produsul intern brut in trimestrul I 2011 a fost, in termeni reali, mai mare cu 0,6% comparativ cu trimestrul IV 2010 (date ajustate sezonier). Fata de trimestrul corespunzator din anul 2010, Produsul intern brut a inregistrat o crestere cu 1,6% pe seria bruta si cu 0,3% pe seria ajustata sezonier.
Pentru ca o economie sa iasa tehnic din recesiune este nevoie ca PIB sa creasca in doua trimestre consecutiv. in trimestrul patru din 2010, fata de precedentele trei luni, PIB a inregistrat o crestere usoara, de 0,1%.
Acum ma intreb cat de reale sunt datele furnizare de INS (institutul national de statistica), pentru ca stiu ca cer o gramada de statistici si eu la multe nu le acord prea mai importanta… (adica le completez de obicei pe multe din cele din categoria celor cu previziuni la nivelul mediu…).
In plus cred ca e si interesu ca aceste date sa fie pozitive, sa fie macar pe hartie sentimentul ca o vom duce bine, ca la anu cand avem de pus stampila sa fim constienti ca pedelei (mancauas eu pe ei) s-au luptat pentru noi, ca au scos tara din criza…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: