dare 2 dream

Blogul lui andreileca78

Cele mai celebre pacaleli


Locul intai a fost adjudecat, de o emisiune a BBC din 1957 despre recolta de spaghetti din acel an a taranilor elvetieni. Gratie iernii blande si eliminarii gandacului de spaghetti, a spus prezentatorul, agricultorii elvetieni se lauda cu o recolta exceptionala, ce-i drept nu chiar pe masura celor din Italia, carora „multi telespectatori le-au admirat probabil plantatiile de spaghetti”. In sprijinul acestor afirmatii au fost prezentate imagini cu fermieri culegand macaroanele din copaci. Sute de cetateni au sunat la postul respectiv intreband cum pot sa cultive spaghetti. In disperare de cauza, realizatorii le-au spus sa planteze o mladita intr-o cutie de conserve si sa astepte.
…………………………………………………………………………………………………

Pe locul doi s-a clasat farsa celor de la revista „Sports Illustrated” care, in 1985, relata despre un jucator de baseball, proaspat achizitionat de New York Mets. Articolul afirma ca respectivul poate arunca mingea cu o viteza de 200 de kilometri la ora, gratie unei tehnici invatate intr-o manastire tibetana.
…………………………………………………………………………………

In 1962, in Suedia exista un singur canal de televiziune, care emitea in alb-negru. In jurnalul de stiri din 1 aprilie a aparut un expert al postului care i-a anuntat pe telespectatori ca, gratie unei noi tehnologii, vor putea viziona emisiunile color tragand un ciorap de nylon peste ecran.
…………………………………………………………………….

Urmatorul loc ii revine retelei americane de fast-food Taco Bell care, in 1996, a anuntat ca a achizitionat Liberty Bell din Philadelphia , clopotul simbol istoric al independentei, care va fi rebotezat Taco Liberty Bell . Lumea a fost atat de scandalizata incat chestiunea s-a
discutat si la conferinta de presa de la Casa Alba.
……………………………………………………………………………………………

In 1977, cotidianul britanic „The Guardian” si-a bagat in ceata cititorii, publicand un supliment pe sapte pagini dedicat aniversarii a 10 ani de independenta a inexistentei republici San Serriffe din Oceanul Pacific.
………………………………………………………………………………………….

In 1998, lumea stiintifica a fost bulversata de informatia, aparuta intr-o revista serioasa, cum ca statul Alabama a votat rotunjirea numarului Pi de la 3,14 la 3.
………………………………………………………………………………………….

Celebrul lant de restaurante Burger King a cumparat in 1998 o pagina intreaga de publicitate in „USA Today” in care relata despre noul produs – burgerul pentru stangaci, in care condimentele au fost rotite la 180 de grade.
…………………………………………………………………………………………….

„Discover Magazine” a anuntat in 1995 ca respectatul biolog Aprile Pazzo („Nebun de aprilie” – in italiana) a descoperit in Antarctica un animal care vaneaza pinguini forand copci in gheata gratie unor placi termice de pe cap.
…………………………………………………………………………………………….

In 1976 un astronom britanic a anuntat la radio ca, din pricina unui aliniament nemaiântâlnit al planetelor, la ora 9.47 atractia gravitationala va fi scazuta, si oricine va putea experimenta o senzatie de plutire daca sare in sus in acel moment. Inutil de spus ca sute de oameni au sunat sa relateze ca s-au simtit incredibil.
…………………………………………………………………….

In 1996, a fost randul agentiei Itar-Tass sa bulverseze lumea, anuntand ca o fabrica X va produce grenade de mana incrustate cu diamante, pentru ca victimele sa o sfarseasca intre pietre pretioase, nu intr-o balta de sange.

In 1999, ziarul Phoenix New Times dadea un anunt umanitar pentru saraci, cerandu-le donatorilor cate un dolar pentru a-i inarma pe cei fara adapost.
…………………………………………………………………………………………………..

In 1956,editia de luni a ziarului Irish Times a avut o vanzare record. De ce? Pe prima pagina era scris mare : La pagina 3 gasiti numele si adresele tuturor barbatilor inselati de neveste din Irlanda !!!

Sursa: mail Iazageanu C.

Daca te intereseaza cele mai tari excrocherii de pe net citeste aici pentru ca de aici mi-a venit ideea articolului.

Reclame

Un răspuns la „Cele mai celebre pacaleli

  1. video porno hd free Februarie 7, 2011 la 05:57

    Cele mai celebre pacaleli.. Keen 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: