dare 2 dream

Blogul lui andreileca78

Lansarea a 2 ziare 3D


Ieri 01.07.2010 doua ziare sportive din Romania (Gazeta sporturilor si Prosport) au aparut in format 3D. Ciudat sau interesant ca ambele au facut acest lucru pentru prima data in aceiasi zi, nici unul nevrand se pare sa fie mai prejos cu toate ca unul din cele doua, cred ca gazeta, trebuie sa apara initial astazi, adica vineri 02.07.2010.
Catalin Tolontan acest guru al ziaristilor sportivi, urmasul lu’ nea Ovidiu Ioanitoaia spune, citat de Pagina de Media, spune ca „a scoate un ziar 3D nu este un castig, pentru ca sunt costuri de productie foarte mari. Poate deveni un castig daca agentiile de publicitate si clientii realizeaza importanta reclamelor 3D, in deficitul de atentie a publicului, care se manifesta generalizat. Publicul nu mai observa reclamele obisnuite.”
Ce urmeaza? Ziare 4D, 5D unde cand le deschizi sa inceapa Jiji sa zica „bai hahalera care esti” si Dumitru Dragomir „ba firati ai dracu sa fiti” si alte persoanaje binecunoscute…
Oare vor prinde aceste ziare? Nu cred pentru doua motive: unul, industria ziarului pe hartie e pe duca si in al doilea rand cred ca e destul de incomod sa citesti un astfel de ziar cu ochetarii aia care sunt destul de deranjanti si derutanti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: