dare 2 dream

Blogul lui andreileca78

Sunt timid dar ma tratez … online


Asa se numea un film demult, tare demult, parca era din epoca filmelor mute… in fine, am gasit pe net un site care se ocupa de problemele celor prea emotivi si a celor care au nevoie de consiliere … online. Pentru cei interesati, adresa respectivului site este: www.psymotion.ro.
Ideea acestei afaceri mi se pare buna pentru ca:
– cele mai bune mărturisiri se fac, de obicei, necunoscuţilor;
-in ritmul alert in care traim, un mail e mai usor de scris decat o vizita la un „doftor”;
– rapiditate si promptitudine.
Cred ca acestea sunt pistoanele programului Econs, program de consiliere virtuală. Desigur sunt si dezavantaje: lipsa contactului poate determina o anumita lipsa de profesionalism; „doftorul” poate fi „felcer”; si mai gasiti si voi alte dezavantaje.
Printr-un simplu e-mail trimis unui specialist, clientul poate primi răspuns în 24-48 de ore la problemele care îl macină. „Majoritatea oamenilor nu vor să se expună, nu vor să fie văzuţi intrând pe poarta unei clinici, ruşinea pe care o simt e foarte mare. Lor le poate veni în ajutor o astfel de formă de comunicare”, spune psihiatrul Eugen Hriscu, de la Clinica PsyMotion din Bucureşti. Consilierea virtuală poate fi o metodă de îndrumare şi pentru cei care au programul foarte aglomerat, călătoresc frecvent şi se află la mare distanţă.
Tarife: Costul unui răspuns prin e-mail este de 50 de lei, iar cei care au nevoie de mai multe e-mailuri beneficiază de reduceri: 3 e-mailuri costă 130 de lei, 5 emailuri – 200 de lei, iar 10 e-mailuri – 350 de lei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: