dare 2 dream

Blogul lui andreileca78

UNIREA URZICENI – Chelsea de Romania


Nu s-au laudat ca altii (ca Dinamo care e lider in tur si incepe sa se pregateasca de Champions League din etapa 21) si-au vazut de meciurile lor si uite ca au reusit. Nu au vedete mari la echipa, inca chiar au o echipa si asta a contat mult pentru ca fotbalul este un sport de echipa. Sper sa treaca cu bine si peste acest hop si sa fie noua campioana a Romaniei.
unirea-urziceni_echipa

Cu un patron de tip englez, Dumitru Bucsaru, despre care nu se aude prea mult si nu se baga in fata (ca Turcu ala micu’ de la Dinamo), cu un manager, M.M. Stoica care stie treaba si un antrenor care imi place chiar daca este uneori prea energic (Dan Petrescu), acesta echipa mica a reusit o performanta uluitoare as putea zice.

Chelsea de Romania, adica FC Unirea Urziceni o echipa mica care a muncit mult in acest campionat si a reusit ca la inceputul ultimei etape sa fie lider si sa aiba nevoie de un singur punct in meciul de acasa cu Steaua (o stea obosita insa) pentru a termina pe primul loc in Divizia A.

Meciul s-a terminat 1-1 si e oficial: UNIREA URZICENI este noua campioana a Romaniei. Super, bravo.
Pe scurt, e clar ca acesta este al doilea an in care echipele din Bucuresti se uita in sus la locul 1. E chiar misto, cine ar fi crezut asta acum 2 ani de zile.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: